De Zinnenspinnerij is een speeltuin van taal: een heerlijke plek, waar ik - Jeroen is de naam - graag mag toeven. Meer dan 15 jaar beroepservaring als journalist, woordvoerder, copywriter en schrijver maken van mij een betrouwbare partner voor al uw 'woordelijke' noden. Inlevingsvermogen en creativiteit zijn mijn trouwe metgezellen. Out of the box is een tweede natuur. Maar... oordeelt u vooral zelf. Hieronder vindt u een selectie van geleverd werk voor toonaangevende bedrijven en merken, zoals onder meer Studio 100, De Persgroep, Sonymusic, Grande magazine en Van Calster Tegels en Vloeren.

Een column over het leven als alleenstaande papa, tweewekelijks te lezenop Charlie Magazine. Powered by De Zinnenspinnerij.

 

 

Dronecheck is een divisie van Extremadura Services, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van audits. Voor haar nieuwe activiteiten waarbij de inzet van drones een cruciale rol speelt, werd een nieuwe website gelanceerd. De Zinnenspinnerij leverde de teksten aan.

 

Brochure van managementbureau Stageplan met een overzicht van hun exclusieve artiesten

 

'Ghost Rockers: het ultieme fanboek', uitgegeven door Studio 100, ontworpen door alwagraafis.be en geschreven door Jeroen (De Zinnenspinnerij).

 

Deze Daens-krant werd uitgegeven in de aanloop naar  de musical Daens, in 2008. Teksten door De Zinnenspinnerij.

De dichtbundel 'Wild Vlees' verscheen in 1996. Sinds 2014 is Jeroen dorpsdichter van Bornem. Hij blijft dat nog tot 2016. Er is een nieuwe dichtbundel in de maak.

Op dit moment worden nog heel wat voorbeelden van schrijfwerk ingescand. Er zal heel snel meer leesvoer volgen.